Βγάλτε τη rock star που κρύβετε μέσα σας!

Θέλετε να βγάλετε τη rock star που κρύβετε μέσα σας; Τα βασικά κομμάτια που πρέπει να διαθέτει η γκαρνταρόμπα σας είναι δερμάτινο παντελόνι, τζιν, δερμάτινο μπουφάν, t -shirts και φυσικά μπότες. Το θέμα είναι πώς θα τα συνδυάσετε ώστε να φαίνεστε σκληρό, κακό κορίτσι αλλά ταυτόχρονα μία ελκυστική γυναίκα με μια θηλυκότητα που δεν περνάει απαρατήρητη! Ετοιμάσαμε για εσάς ορισμένα tips για να "φορέσετε" το rock στυλ σωστά!

Δερμάτινο παντελόνι

Επιλέξτε ένα δερμάτινο εφαρμοστό παντελόνι, ώστε να μπορεί να φορεθεί και με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Σε καμία περίπτωση όταν το φοράτε δεν πρέπει να το συνδυάζετε με δερμάτινο μπουφάν και δερμάτινες μπότες γιατί θα μοιάζετε λες και ξεπηδήσατε από την ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη "Tα Tσακάλια".

Ankle Boots

Αναδείξτε τις ankle boots με παντελόνια, κολάν και skinny τζιν τα οποία φροντίστε να είναι εφαρμοστά στην περιοχή του αστραγάλου. Εάν τις συνδυάσετε με φόρεμα ή φούστα κάντε τη διαφορά με ένα καλσόν σε έντονο χρώμα που θα κάνει αντίθεση.

Τζιν

Τα ξεθωριασμένα, used τζιν πρέπει να γίνουν τα αγαπημένα σας καθώς είναι ιδανικά για το rock στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε. Το τζιν πρέπει να είναι τόσο εφαρμοστό που να μοιάζει με κολάν. Συνδυάζονται άψογα με μποτάκια αλλά και γόβες στιλέτο που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας.

Το βραδινο φόρεμα

Το φόρεμα που θα επιλέξετε για τις βραδινές σας εξόδους πρέπει να είναι ασύμμετρο, λες και το έχετε κόψει με ψαλίδι. Θα πρέπει να έχει gothic στοιχεία και να είναι τόσο αποκαλυπτικό λες και το ρίξατε απλά στους ώμους σας.

T Shirt

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να συλλάβει κάποιος το rock look. Στο παρελθόν έπρεπε να ψάξουμε σε vintage μαγαζιά για να βρούμε το σωστό μπλουζάκι αλλά ευτυχώς τα τελευταία χρόνια φοριούνται πολύ, οπότε μπορούμε να βρούμε υπέροχα μπλουζάκια με ωραίες στάμπες με rock stars, συναυλίες κλπ. Για ένα άψογο rock στυλ φροντίστε να μην είναι εφαρμοστό πάνω σας αλλά να μοιάζει λες και το κλέψατε από τη ντουλάπα του αγοριού σας πριν από πολλά χρόνια...και λεμε πριν από πολλά χρόνια γιατί εάν έχει μια τρυπίτσα τόσο το καλύτερο! Φορέστε το με τον πιο αυθεντικό τρόπο δηλαδή με τζιν, μπότες ή sneakers.

Μαύρο biker jacket

Δε γίνεται να λείπει από τη γκαρνταρόμπα μιας rock star όπως εσείς. Φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε με παντελόνι, είτε με το floral φόρεμα, απλά προσέξτε να έχει καλή εφαρμογή ειδικά στους ώμους.

Καρφια

Τα καρφιά και οι μεταλλικές λεπτομέρειες μπορεί να είναι punk αλλά ναι μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ rock. Φορέστε τα σε ζώνες, βραχιόλια απλά προσέξτε να μην είσαστε πολύ "φορτωμένη".