Δεν ξέρετε τι να φορέσετε στο γάμο…όχι το δικό σας!

Μπορεί βέβαια τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο γάμο να έχει η νύφη αλλά κι εσείς εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας θα κάνετε μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα συζητιέται για πολύ καιρό...Ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε!

Ποιο χρώμα να προτιμήσετε

Οι περισσότερες από εμάς καταφεύγουμε στην εύκολη και ασφαλή λύση του μαύρου χρώματος ωστόσο ένας γάμος είναι η κατάλληλη περίσταση για να φορέσουμε έντονα χρώματα.

Εσείς που έχετε λευκή επιδερμίδα προτιμήστε να φορέσετε ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι σε μωβ απόχρωση που φέτος το χειμώνα είναι το απόλυτο trend. Αν πάλι θέλετε να είσαστε ιδιαίτερα λαμπερές το κόκκινο σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Για εσάς που έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα προτείνουμε ουδέτερες παλ αποχρώσεις που θα τονίσουν τα έντονα χαρακτηριστικά σας.

Τι να φορέσετε

Εάν ο σωματότυπός σας, σας το επιτρέπει διαλέξτε ένα σικάτο μίντι φόρεμα και συνδυάστε το με ενα ζευγάρι εντυπωσιακές γοβες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ που θα επιλέξετε γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι όλα φανταχτερα αλλά ούτε και πολλά. Εάν αποφασίσετε να φορέσετε σκουλαρίκια δε θα πρέπει να τα συνοδεύσετε με το ανάλογο κολιέ γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό. 

Μία άλλη εμφάνιση που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας είναι η επιλογή ενός vintage κοστουμιού. Προτιμήστε πένσιλ φούστα συνδυασμένη με ένα κλασικό μεσάτο σακάκι με τριών τετάρτων μανίκια και ζώνη που θα αγκαλιάσει τη λεπτή σας μέση. Συνδυάστε το συγκερκιμένο look με γόβες στιλέτο και να είστε σίγουρη οτι θα θυμίζετε κάτι από Merilyn Monroe...Εάν δε σας βολεύουν οι φούστες και είσαστε fan των παντελονιών μπορείτε να συνδυάσετε το συγκεκριμένο σακάκι με ένα κλασικό παντελόνι σε στενή γραμμή και μεταξωτό τοπ.

Επειδή όμως πάντα στη ζωή παίζει ρόλο η πρώτη εντύπωση, δώστε ιδιαίτερη σημασία στο παλτό σας. Είναι το πρώτο πράγμα που θα δει κάποιος κατά την είσοδό σας και φυσικά θα αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες του γάμου. Με ένα κλασικό παλτό σε γραμμή Α και ανοικτό ντεκολτέ θα κάνετε σίγουρα εντύπωση. Το χρώμα που θα πρέπει να έχει φυσικά θα εξαρτηθεί από το υπόλοιπο σύνολο. Πάντως εάν τα ρούχα σας είναι σκουρόχρωμα καλύτερα το παλτό σας να έχει ανοιχτόχρωμη απόχρωση ώστε να σας φωτίσει ενώ αν φορέσετε έντονα χρώματα διαλέξτε ένα total black παλτό που είναι all time classic.

Τέλος, εάν μισείτε τα καπέλα που ενδείκνυται για γάμους, φτιάξτε όμορφα τα μαλλιά σας και κάντε την είσοδό σας με έναν αέρα αυτοπεποίθησης που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητος.