Ξαναβρείτε το χαμένο σας στυλ

Αν χωρίσατε πρόσφατα, χάσατε τη δουλειά σας ή πήρατε κάποια κιλά και είσαστε καταρρακωμένη ψυχολογικά, δεν έχετε παρά να βάλετε νέους στόχους, προκειμένου να "αναρρώσετε" και να κάνετε το come back σας με στυλ.

Τίποτα δεν ήταν ρόδινο για εσάς τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να εγκαταλείψετε τον εαυτό σας. Για να ξαναβρείτε το χαμένο στυλ σας θα πρέπει καταρχήν να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας. Κανένα ρούχο, όσο ωραίο κι αν είναι, δεν πρόκειται να σας απογειώσει αισθητικά εάν δεν έχετε εσείς τροφοδοτήσει την ψυχολογία σας με θετική ενέργεια.

Αλλάξτε τα μαλλιά σας

Συνήθως στις άσχημες στιγμές της ζωής μας, επιλέγουμε να ξεσπάσουμε στα μαλλιά μας και όχι άδικα. Αλλάξτε λοιπόν το κούρεμα σας έτσι ώστε να φανούν τα πρώτα σημάδια ανανέωσης στο πρόσωπό σας. Μην κάνετε κάτι extreme εάν δεν το αντέχετε, αλλά κόψτε τουλάχιστον τρία με τέσσερα δάχτυλα το μάκρος των μαλλιών σας και δώστε μια διαφορετική μοντέρνα γραμμή στο κούρεμα σας έτσι ώστε να φανεί η αλλαγή.

Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας για να δείχνετε και πάλι λαμπερή και φρέσκια ξεκινώντας με έναν ποιοτικό ύπνο. Στη συνέχεια κάντε ένα ενυδατικό peeling που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και απλώστε μια μάσκα ομορφιάς σε όλο το πρόσωπό σας. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Βόλτα στις βιτρίνες

Κάντε μια μεγάλης διάρκειας βόλτα στις βιτρίνες για να πάρετε μια συνολική εικόνα της χειμερινής μόδας και αποφασίστε το στυλ που θα υιοθετήσετε. Επιλέξτε να αγοράσετε ένα κομμάτι που μέχρι χθες δε θα το φορούσατε. Δηλαδή εάν ήσασταν μόνο του σικάτου ντυσίματος, έφτασε η ώρα να γίνετε λίγο πιο σπορ με ωραία τζιν παντελόνια, καρό πουκάμισα και ψηλοτάκουνα μποτάκια συνδυασμένα με ένα σακάκι για να μη νιώθετε και τελείως έξω από τα νερά σας. Εάν πάλι είσαστε στην κατηγορία "βάζω ό,τι βρω μπροστά μου και βγαίνω έξω", τώρα έφτασε η ώρα να δοκιμάσετε δύο, τρία φορέματα που θα σας δώσουν άλλον αέρα και θηλυκότητα. Εάν δε μπορείτε να υποστηρίξετε το φόρεμα, δοκιμάστε μια μοντέρνα φούστα συνδυασμένη με ένα ιδιαίτερο τοπ και κρατήστε την αγαπημένη σας τσάντα έτσι ώστε να μην ακυρώσετε εντελώς τις στυλιστικές επιλογές του παρελθόντος.

Χάστε κιλά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό για τον άνθρωπο από το να βλέπει το σώμα του να βελτιώνεται. Βάλτε στόχο να χάσετε κάποια κιλά έτσι ώστε να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Το να είσαστε πιο αδύνατη θα σας αφήσει περιθώρια να δοκιμάσετε πολλά εναλλακτικά στυλ.

Αφεθείτε στα δίχτυα του έρωτα

Τέλος, η επάνοδος σας μετά από μια δύσκολη περίοδο θα είναι πολύ πιο εύκολη εάν έχει αλλάξει κάτι και στα προσωπικά σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί και θα δείτε που όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε ό,τι θέλουμε πολύ γίνεται. Η σκέψη αποτελεί πράξη.