Mid-Heels: Τα τέλεια παπούτσια για το γραφείο!

Μετά από αρκετές σεζόν με τις δωδεκάποντες γόβες να πρωταγωνιστούν, τα πόδια σας μπορούν να χαρούν καθώς τα mid-heels είναι επίσημα πίσω στη μόδα. Τα συγκεκριμένα παπούτσια λοιπόν είναι άνετα, ιδανικά για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις και εάν μετά το γραφείο βγείτε για ένα ποτό με τους φίλους σας δε χρειάζεται να έχετε ένα ακόμα ζευγάρι στην τσάντα σας. Μάθετε τρεις στυλάτους τρόπους να τα φορέσετε!  

Με το shorts suit

Τα σορτς φυσικά δεν επιτρέπονται σε όλους τους χώρους εργασίας αλλά εάν ανήκετε στις τυχερές, το συγκεκριμένο look θα απογειώσει το στυλ σας. Εάν πάλι δεν επιτρέπετε το σορτς στη δουλειά σας φορέστε μια φούστα, απλά φροντίστε να φθάνει πάνω από το γόνατο. Εάν το κοστούμι σας είναι σκουρόχρωμο ή κόκκινο τότε επιλέξτε τα παπούτσια σας να είναι σε nude απόχρωση. Εάν είναι λευκό, τότε προτιμήστε να είναι μαύρα ή μεταλλικά.

Με το skinny παντελόνι μέχρι αστράγαλο

Τα παπούτσια σας θα είναι τέλεια με ένα skinny παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο. Εάν το επιτρέπει ο ενδυματολογικός κώδικας στο γραφείο σας, προτιμήστε τα παπούτσια σας να είναι animal prints, να έχoυν κάποιο κέντημα, ή να είναι φτιαγμένα από κάποιο ιδιαίτερο υλικό.

Mε τη midi skirt

Αυτό το look φορέθηκε πολύ τη δεκαετία του '90 και είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή. Φροντίστε η φούστα σας να αγκαλιάζει τη σιλουέτα σας χωρίς να κολλάει επάνω σας. Εάν διαθέτετε ψηλά πόδια μπορείτε να επιλέξετε τα παπούτσια σας να είναι ανοιχτά μπροστά ή να έχουν κάποιο λουράκι στον αστράγαλο εάν όχι, προτιμήστε να είναι σε nude απόχρωση ή σε χρυσό μεταλλικό για να φαίνονται πιο ψηλά.