Τα flat σανδάλια

Σίγουρα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Φορεμένα ακόμα και με ένα jean κι ένα t-shirt μας κάνουν να δείχνουμε θηλυκές και sexy, ωστόσο όπως το χειμώνα απαραίτητο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μας είναι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, το καλοκαίρι δε γίνεται να λείπει ένα ζευγάρι flat σανδάλια. Προτιμήστε ένα σε ουδέτερο  χρώμα ώστε να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σας και να έχει λουράκι στον αστράγαλο που είναι πολύ στη μόδα αυτό το καλοκαίρι. Θέλετε να μάθετε πώς να τα φορέστε;

Για μια casual πρωινή εμφάνιση συνδυάστε τα σανδάλια σας με ένα denim σορτσάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μωβ κι ένα αμάνικο top με γεωμετρικά μοτίβα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με αρκετά βραχιόλια κι ένα δερμάτινο σακίδιο.

Για ένα girly look συνδυάστε τα σανδάλια σας με μία φούστα μέχρι το γόνατο και ένα top με γιακά. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μία oversized τσάντα με prints.

Τέλος, ένα ακόμα στυλάτο outfit είναι να συνδυάσετε τα σανδάλια σας με ένα flοral midi στενό φόρεμα και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα cross body τσαντάκι.