Πώς θα αποκτήσετε το look μιας hipster

Συναντάτε στο δρόμο κορίτσια με skinny παντελόνια συνδυασμένα με πουκάμισα κουμπωμένα μέχρι πάνω, ankle boots ή σταράκια, vintage γυαλιά μυωπίας και κατακόκκινo κραγιόν στα χείλη. Είναι hipster! Δε θα αναφερθούμε στη φιλοσοφία ζωής μιας hipster αλλά στο look της, το οποίο αν και με την πρώτη ματιά φαντάζει ατημέλητο πιστέψτε μας είναι πολύ μελετημένο. Θέλετε να το υιοθετήσετε; Μάθετε τι πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας!

Η hipster λατρεύει τα skinny παντελόνια. Όσο πιο εφαρμοστά είναι στην περιοχή του αστραγάλου τόσο το καλύτερο. Της αρέσουν τα χρωματιστά αλλά τις περισσότερες φορές επιλέγει να φορέσει το μαύρο. Το skinny παντελόνι της συνδυάζει με πουκάμισα εμπριμέ, floral, πουά αλλά κυρίως καρό, με φούτερ που έχουν κουκούλα και t-shirt που στη στάμπα τους έχουν κάποιο έξυπνο σχόλιο ή μήνυμα. Αγαπημένη της, επίσης, εμφάνιση είναι το vintage φόρεμα της, συνδυασμένο με το δερμάτινο κοντό jacket της. Η hipster δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια και έχει αδυναμία στα φθαρμένα σταράκια της, στα στυλάτα brogues αλλά και στις ankle boots που επιλέγει για τις πιο θηλυκές εμφανίσεις της.

Ποτέ δεν ξεχνάει να ολοκληρώσει το look της με τα ανάλογα αξεσουάρ. Αγαπημένα της είναι οι πολύχρωμες ζώνες, τα βραχιόλια-χειροπέδες, τα μακριά κολιέ, τα καλσόν με σχέδια σε διάφορα χρώματα και τα καπέλα με ιδιαίτερη προτίμηση στα τζόκευ, τα fedora αλλά και στους σκούφους. Όταν αναφερόμαστε όμως στο look μιας hipster δε γίνεται να παραλείψουμε τα γυαλιά μυωπίας με τους μεγάλους κοκκάλινους σκελετούς που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της. Και στα γυαλιά ηλίου επίσης προτιμάει μεγάλους σκελετούς με σκούρους φακούς.

Τα μαλλιά της συνήθως έχουν ασύμμετρο μήκος ή το look "μόλις ξύπνησα" ενώ το μακιγιάζ της χαρακτηρίζεται από το κατακόκκινο κραγιόν της και τα smokey σχεδόν "μουτζουρωμένα" μάτια.