Τι να φορέσετε το τριήμερο!

Τα νέα είναι εξαιρετικά...Έχουμε μπροστά μας ένα ξέγνοιαστο τριήμερο! Κάποιες από εσάς- οι πιο τυχερές- ετοιμάζετε βαλίτσες, κάποιες θα μείνετε στην πόλη…Ό,τι κι αν κάνετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε να το κάνετε με στυλ…για αυτό κι εμείς σας προτείνουμε πέντε outfits για πέντε διαφορετικές περιστάσεις!

Στην παραλία φορέστε το υπέροχο μπικίνι σας σε έντονο χρώμα κι από πάνω ένα καφτάνι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα κολιέ στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, μία ψάθινη τσάντα κι ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Εάν θέλετε ένα τέλειο outfit για τα πρωινά σας ψώνια ή τον καφέ με τη φίλη σας, φορέστε ένα σορτσάκι με prints με ένα λευκό φανελάκι και από πάνω ένα denim γιλέκο. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι flat πέδιλα κι ένα cross body τσαντάκι.

Στο μεσημεριανό γεύμα με φίλους φορέστε μία φούστα με ένα crop top, ένα ζευγάρι  flat πέδιλα και ένα clutch σε έντονο χρώμα.

Στην απογευματινή σας βόλτα φορέστε ένα παντελόνι με prints μέχρι τον αστράγαλο με ένα μεταξωτό αμάνικο top, τις μπαλαρίνες σας και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Στη βραδινή σας έξοδο σας προτείνουμε να φορέσετε μία δερμάτινη mini φούστα –faux φυσικά- που είναι ό,τι πιο hot για αυτή τη σεζόν, με ένα απλό top κι ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα clutch κι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.