Τα αξεσουάρ που θα δώσουν λάμψη τη βροχερή ημέρα!

Όταν ο καιρός αρνείται να συνεργαστεί με την άφιξη του καλοκαιριού, όπως σήμερα, σίγουρα η διάθεση μας πέφτει, κάτι που δε χρειάζεται να δείξουμε και στην εμφάνισή μας. Μάθετε τέσσερα αξεσουάρ που θα δώσουν λάμψη στο look σας ακόμα και μια βροχερή ημέρα!

Τα statement παπούτσια

Ένα ζευγάρι γόβες ή μπαλαρίνες σε ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το κοραλί ή σε οποιαδήποτε από τις μεταλλικές αποχρώσεις θα δώσουν λάμψη και στυλ ακόμα και στο πιο βαρετό μονοχρωματικό look.

Η εντυπωσιακή τσάντα

Οι τσάντες σε φωτεινά και έντονα χρώματα είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσθέστε χρώμα στη γκαρνταρόμπα σας και σίγουρα θα αποκτήσει ενδιαφέρον το outfit σας ακόμα και τη βροχερή ημέρα. Επιλέξτε μια τσάντα σε απλή γραμμή και επενδύστε σε κομψά clutches και φακέλους.

Το κολιέ

Αυτή τη σεζόν τα oversized κολιέ πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες. Από τα ογκώδη μέχρι τις τεράστιες αλυσίδες και τις μεγάλες πέτρες είναι στη μόδα και σίγουρα μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό outfit. Όταν, λοιπόν, ο καιρός είναι μουντός δεν έχετε παρά να αποκτήσετε λάμψη φορώντας ένα κολιέ.

Πολύχρωμα φουλάρια

Σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα! Επιλέξτε ένα φουλάρι σε καλοκαιρινό ύφασμα όπως το λινό, το μετάξι και το βαμβάκι σε ένα έντονο χρώμα ή με εντυπωσιακά prints.