Πώς να φορέσετε το baby blue με το κόκκινο!

Τα φωτεινά χρώματα είναι πάντα φανταστικά το καλοκαίρι, υπάρχει όμως κάτι στο συνδυασμό του μπλε με το κόκκινο που λατρεύουμε! Σας προτείνουμε outfits με έντονο κόκκινο και baby blue -για να θυμίζει λιγότερο το Superman- για να εμπνευστείτε!

Δημιουργήστε μια χαλαρή αλλά κομψή casual εμφάνιση συνδυάζοντας ένα baby blue αμάνικο εφαρμοστό πουκάμισο με μία κόκκινη mini φούστα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι πέδιλα με μπλε λεπτομέρειες, ένα εντυπωσιακό κολιέ με μπλε πέτρες στο λαιμό σας και μία cross body τσάντα σε μπεζ απόχρωση.

Για μια κομψή εμφάνιση συνδυάστε μια baby blue body-con midi φούστα με ένα λευκό cropped top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια κόκκινη τσάντα, ένα ζευγάρι ριγέ flats και χρυσά κοσμήματα.

Ένα ακόμα στυλάτο look είναι να συνδυάσετε ένα λευκό skinny jean με ένα κόκκινο top και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι baby blue loafers, μια μπεζ τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Τέλος, για μια θηλυκή και ρομαντική εμφάνιση συνδυάστε ένα baby blue δροσερό φορεματάκι με ένα ζευγάρι λευκά oxfords και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια λεπτή κόκκινη ζώνη που θα φορέσετε ψηλά στη μέση σας, ένα λευκό τσαντάκι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.