Τα παπούτσια που πρέπει και δεν πρέπει να φοράτε με maxi κομμάτια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο και άνετο από ένα maxi φόρεμα ή μια φούστα αλλά εάν δε συνδυαστούν με τα σωστά παπούτσια το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Μάθετε με ποια παπούτσια πρέπει να φοράτε τα maxi κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Flat σανδάλια

Ακόμα και αν δεν είσαστε ιδιαίτερα ψηλή, προτιμήστε να φοράτε τα maxi φορέματα και τις maxi φούστες σας με flat σανδάλια. Φροντίστε να έχουν λεπτά λουράκια και εντυπωσιακά διακοσμητικά και εάν είσαστε τολμηρή δοκιμάστε μία από τις πιο hot τάσεις στα παπούτσια: ένα ζευγάρι gladiator.

Μπότες

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τις μπότες και όχι άδικα καθώς είναι στυλάτες και χαρίζουν κομψές και θηλυκές εμφανίσεις. Όταν όμως πρόκειται για τα maxi κομμάτια δεν πρέπει να περνάει καν από το μυαλό σας να τις φορέσετε.

Πλατφόρμες

Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψει κανείς τις πλατφόρμες…Απλά τέλειες! Οι πλατφόρμες ταιριάζουν άψογα με τα maxi φορέματα και τις maxi φούστες ενώ δίνουν extra πόντους!

Sneakers

Ακόμα κι αν οι γνώσεις σας πάνω στη μόδα είναι πολύ λίγες, δε χρειάζεται να σας εξηγήσουμε για ποιο λόγο δεν πρέπει να συνδυάζετε τα sneakers με τα maxi κομμάτια. Αγαπάμε τα sneakers αλλά μόνο με σορτσάκια και mini φορεματάκια.

Σαγιονάρες

Σίγουρα μπορείτε να τις φορέσετε με τα maxi κομμάτια αρκεί να πρόκειται για την παραλία ή για τα πρωινά σας ψώνια. Προτιμήστε να είναι ιδιαίτερες όπως ένα ζευγάρι leopard σαγιονάρες.