Animal prints: Βγάλτε την “άγρια” πλευρά σας!

Εάν έχετε κάπου κρυμμένα στη ντουλάπα σας ρούχα με animal prints, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε έξω καθώς φέτος το χειμώνα θα έχουν την τιμητική τους! Τα animal prints σίγουρα θα αναδείξουν την άγρια και σέξι πλευρά σας ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχετε όταν τα φοράτε για να μην πέσετε σε στυλιστικά ατοπήματα! Μάθετε ποια είναι αυτά!

Βασικοί κανόνες είναι να μη ντυνόσαστε από την κορυφή έως τα νύχια με animal prints και να μη "φορτώνετε" πολύ το ντύσιμό σας. Όταν επιλέγετε να φορέσετε animal print το υπόλοιπο look σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό, θα πρέπει να αποφεύγετε το έντονο μακιγιάζ και τα στυλιζαρισμένα μαλλιά. Για παράδειγμα το λεοπάρ παλτό σας θα πρέπει να το συνδυάσετε με ένα απλό μαύρο φόρεμα, τις μαύρες γόβες σας και το κόκκινο κραγιόν σας. Πιστέψτε μας δε χρειάζεστε τίποτα άλλο για μια τέλεια εμφάνιση!

Επειδή σίγουρα θα στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας φροντίστε να φοράτε animal print στα ανάλογα μέρη! Μην πάτε στο γραφείο ή για ψώνια στο super market φορώντας τις animal print γόβες σας γιατί θα μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα αλλά όχι για το λόγο που θα θέλατε...

Εάν διαθέτετε μεγάλη συλλογή μοτίβων animal print σε καμία περίπτωση μη τα φορέσετε μαζί. Πρέπει να επιλέξετε ή λεοπάρ ή ζέμπρα...Αλλιώς ρισκάρετε να μοιάζετε με ζούγκλα!

Εσείς που είσαστε λίγο πιο ντροπαλή και δε θέλετε να βγάλετε προς τα έξω την άγρια πλευρά σας, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στο ντύσιμό σας φορώντας ένα παλτό με επένδυση animal print, ένα ζευγάρι γόβες ή μια τσάντα!

Τέλος, κάτι βασικό είναι να επιλέγετε ρούχα με animal prints σε ουδέτερα χρώματα για να μπορείτε να τα συνδυάζετε εύκολα και με όλα σας τα ρούχα και αξεσουάρ.