Τα πιο trendy χρώματα για το 2014

Εάν αναρωτιέστε ποια είναι τα πιο trendy χρώματα για το 2014 έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι, λοιπόν, θα πρωταγωνιστήσουν τα φωτεινά χρώματα και φυσικά το άσπρο και το μαύρο! Θέλετε να μάθετε ποια είναι αλλά και πώς θα τα φορέσετε;

Κόκκινο

Πολλοί οίκοι μόδας έχουν συμπεριλάβει το κόκκινο χρώμα στις κολεξιόν τους μεταξύ των οποίων οι Dolce& Gabbana, Prada και Christian Dior. Ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο συνδυασμένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και έναν χρυσό φάκελο, θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σας!

Ροζ

Σε όλες τις αποχρώσεις του, το ροζ είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν. Συνδυάστε το ανοιχτόχρωμο boyfriend jean σας με ένα ροζ top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι κομψά μαύρα πέδιλα, ένα ροζ clutch και ένα μεγάλο ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Πράσινο

Με τόσες αποχρώσεις του πράσινου, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Συνδυάστε ένα μεταξωτό πράσινο πουκάμισο με μια printed φούστα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα και ένα λευκό τσαντάκι.

Κίτρινο

Ποιο χρώμα μπορεί να συγκριθεί με το κίτρινο το καλοκαίρι; Είναι ιδανικό για μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική εμφάνιση. Και τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από μια κίτρινη midi φούστα σε Α γραμμή; Συνδυάστε τη με ένα crop top με prints, ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο τσαντάκι.  

Πορτοκαλί

Ακόμα ένα χρώμα που πολλοί σχεδιαστές μόδας συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους. Συνδυάστε ένα πορτοκαλί sporty mini φόρεμα με ένα ζευγάρι άσπρες πλατφόρμες, μία oversized άσπρη τσάντα και ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου.  

Κοβάλτιο

Λατρεύουμε να το φοράμε! Συνδυάστε ένα παντελόνι σε μπλε κοβάλτιο με ένα λευκό εφαρμοστό μπλουζάκι και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα και ένα floral clutch.

Pastels

Για εσάς που λατρεύετε τα pastels σας έχουμε καλά νέα καθώς είναι από τα πιο trendy χρώματα της σεζόν. Συνδυάστε ένα παντελόνι σε φαρδιά γραμμή μέχρι τον αστράγαλο σε μια pastel απόχρωση με ένα λευκό t-shirt και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι sneakers και μία τσάντα σε μια επίσης pastel απόχρωση.

Άσπρο και μαύρο

Ο αριστοκρατικός συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο εξακολουθεί να κυριαρχεί στις πασαρέλες. Συνδυάστε μια μαύρη maxi φούστα με ένα λευκό crop top και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, ένα δερμάτινο αμάνικο μπουφανάκι κι ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.