7 καλοκαιρινά must have αξεσουάρ!

Το καλοκαίρι είναι σε απόσταση αναπνοής και πραγματικά είναι κρίμα να φορέσετε το υπέροχο λευκό φόρεμα σας και τα flat σανδάλια χωρίς μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ! Θέλετε να μάθετε ποια είναι must have για φέτος το καλοκαίρι;

Cat eye γυαλιά ηλίου

Τα λατρεύουμε γιατί είναι κομψά και δίνουν στυλ ακόμα και σε ένα απλό outfit. Εάν ταιριάζουν στο πρόσωπό σας μην το σκέφτεστε…Eπενδύστε σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου cat eye σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και δε θα το μετανιώσετε.

Γυαλιά ηλίου καθρέφτης

Ένα ακόμα must have κομμάτι για φέτος το καλοκαίρι είναι τα γυαλιά ηλίου καθρέφτης…θα το έχετε καταλάβει άλλωστε βλέποντας όλες τις stars να τα προτιμούν.

Οτιδήποτε σε τυρκουάζ χρώμα

Φέτος τα αξεσουάρ σε τυρκουάζ χρώμα είναι hot trend! Σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ...φορέστε τα παντού!

Δαχτυλίδια

Γιατί να φοράτε ένα δαχτυλίδι όταν η μόδα προστάζει τέσσερα, πέντε; Εάν θέλετε να είσαστε in style φορέστε δαχτυλίδια ακόμα και στη μέση των δακτύλων...τα λεγόμενα mid fingers.

Τσάντες με κρόσσια

Τα κρόσσια είναι μία από τις πιο hot τάσεις για το 2014. Φορέστε τα σε πουκάμισα, φορέματα, παντελόνια, φούστες αλλά κυρίως στις τσάντες!

Clutches

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή κι όχι άδικα. Είναι θηλυκά, χαριτωμένα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με κάθε outfit, από το πιο επίσημο μέχρι το πιο casual. Για περισσότερο στυλ προτιμήστε ένα clutch με κρόσσια!

Oversized κομμάτια

Το motto για φέτος το καλοκαίρι είναι "όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο"! Φορέστε μεγάλα κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια με κάθε ντύσιμο και εντυπωσιάστε όπου κι αν βρεθείτε!