Πώς να φορέσετε το κολάν αυτή τη σεζόν!

Εάν σας αρέσει να φοράτε κολάν και δεν είσαστε έτοιμη ακόμα να τo αποχωριστείτε, μάθετε με ποιους στυλάτους τρόπους μπορείτε να τo φορέσετε τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014!

Μαύρο κολάν

Το μαύρο κολάν δε θα είναι βαρετό εάν το συνδυάσετε με ένα skater φόρεμα σε pastel απόχρωση. Ένα από τα trends της σεζόν είναι τα pastel χρώματα άρα μη φοβηθείτε να φορέσετε παραπάνω από ένα κομμάτια, προσθέστε ένα υπέροχο φουλάρι στο λαιμό σας και μία oversized δερμάτινη τσάντα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μαύρα flat σανδάλια.

Λευκό κολάν

Συνδυάστε το λευκό κολάν σας με ένα printed mini φόρεμα-επίσης ένα από τα πιο hot trends της σεζόν- και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα κομψό clutch.

Nude κολάν

Δε μπορούν όλα τα κολάν να φορεθούν ως παντελόνια. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα είναι χοντρό και στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να το συνδυάζετε πάντα με φούστες και φορέματα. Μπορείτε να δημιουργήστε μια retro εμφάνιση συνδυάζοντας το nude κολάν σας με ένα mini φόρεμα σε A γραμμή με prints κι ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Printed κολάν

Ο καλύτερος τρόπος να το φορέσετε είναι να το συνδυάσετε με ένα μακρύ λευκό πουκάμισο και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι oxfords, μία τσάντα επίσης με prints κι ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου.