Το look της business woman

Για να μην ξεκινάτε την εβδομάδα με…στυλιστικό "πονοκέφαλο", θα πρέπει να αφιερώνετε πάντα μια ώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να οργανώσετε τη ντουλάπα σας και να "σετάρετε" τα σύνολα που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε πρωί.

Έχοντας λοιπόν κατά νου ότι μια business woman οφείλει να είναι κομψή και περιποιημένη στην καθημερινότητά της, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να ξεχωρίσετε τα ρούχα της εργασίας από τα ρούχα της διασκέδασης. Έτσι, βάλτε στην μία άκρη της ντουλάπας σας την πένσιλ φούστα, το μαύρο παντελόνι σε ίσια αντρική γραμμή, το απλό φόρεμα, τη μακριά φούστα και τέλος το σκούρο σας τζιν. Τα πέντε αυτά κομμάτια με τους ανάλογους συνδυασμούς μπορούν να κάνουν τις γύρω σας να μιλούν καθημερινά για την κομψότητα σας και τις τόσο σικ πρωινές σας εμφανίσεις.

Το πρωί της Δευτέρας θέλουμε πάντα να φορέσουμε κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με θετική διάθεση και όρεξη για δουλειά. Το αγαπημένο σας μονόχρωμο φόρεμα συνδυασμένο με μια ψηλοτάκουνη γόβα είναι η κατάλληλη επιλογή για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Αν έχει ντεκολτέ φορέστε το αγαπημένο σας κολιέ ενώ εάν είναι κλειστό μέχρι το ύψος του λαιμού συνδυάστε το με σκουλαρίκια (ούτε πολύ μικρά αλλά ούτε και πολύ μεγάλα).

Το μαύρο παντελόνι ανήκει στην κατηγορία με τα αγαπημένα μας ρούχα, αφού συνδυάζεται εύκολα και μπορεί να μας δώσει κάθε φορά και ένα διαφορετικό στυλ. Φορέστε το την Τρίτη με λευκό πουκάμισο, μαύρο ψηλοτάκουνο μποτάκι και δερμάτινο τζάκετ που το τελείωμά του να φτάνει εκεί που ξεκινάει το παντελόνι σας.

Η πένσιλ φούστα εάν είναι σε κάποια απόχρωση του μωβ, του πράσινου ή του μπλε, η πρωινή σας εμφάνιση την Τετάρτη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν τη συνδυάσετε με κάποια μπλούζα σε παλ απόχρωση και μια όμορφη γόβα στο χρώμα του δέρματος.

Η μακριά σας φούστα που φέτος είναι must, θα αναδείξει το στυλ σας εάν φορεθεί με χαμηλοτάκουνη μπότα ή μποτάκι στην περίπτωση που διαθέτετε το ανάλογο ύψος. Αν πιστεύετε ότι τα ίσια παπούτσια δε σας κολακεύουν φορέστε ψηλοτάκουνη μπότα και απογειώστε το ντύσιμό σας με ένα στενό t shirt και ένα φουλάρι.

Τέλος, το αγαπημένο σας σκούρο εφαρμοστό τζιν αφήστε το για το τελείωμα της εβδομάδας, έτσι ώστε να μπείτε σε mood Σαββατοκύριακου. Επιλέξτε ένα ωραίο μεταξωτό τοπ ή ένα απλό πουκάμισο και συνδυάστε τα με μονόχρωμο μεσάτο σακάκι. Έτσι θα είστε σικ όλη την ημέρα και στη συνέχεια βγάζοντας το σακάκι θα μπορέσετε να πάτε και για ένα ποτό χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από το σπίτι για να αλλάξετε ρούχα, αφού το look σας θα είναι νεανικό και μοντέρνο.