Το mini pastel φόρεμα

Εάν ανήκετε σε αυτές που ήδη έχουν ξεκινήσει να προσθέτουν ανοιξιάτικα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα τους, σας προτείνουμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα χαριτωμένο και ευέλικτο pastel mini φόρεμα. Το καλοκαίρι τα μόνα που θα χρειάζεται να προσθέσετε είναι ένα ζευγάρι πέδιλα και τα γυαλιά ηλίου σας ενώ τώρα μπορεί να φορεθεί με μια καπαρντίνα και ένα καλσόν. Θέλετε να μάθετε δύο στυλάτους τρόπους να το φορέσετε;

Συνδυάστε το mini pastel φόρεμα σας με ένα ζευγάρι oxfords σε ταμπά απόχρωση και την κλασική καπαρντίνα σας. Προσθέστε μία λεπτή ζώνη στο outfit την οποία μπορείτε να φορέσετε είτε ψηλά στη μέση σας είτε πάνω από την καπαρντίνα σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized ταμπά τσάντα.

Δημιουργήστε ένα casual look συνδυάζοντας το φόρεμά σας με το στενό denim μπουφανάκι και τις nude μπαλαρίνες σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα φουλάρι στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα cross body τσαντάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως είναι το κοραλί.