Τα metallic παπούτσια

Το να φορέσετε ένα ζευγάρι metallic παπούτσια είναι σίγουρα μια τολμηρή και ασυνήθιστη επιλογή…Ωστόσο σίγουρα θα δώσουν περισσότερο στυλ στις εμφανίσεις σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Θέλετε να μάθετε πώς να τα φορέσετε;

Για να ξεχωρίσετε στη βραδινή σας έξοδο δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τη δεκαετία του ‘70 και να συνδυάσετε τις ψηλοτάκουνες metallic γόβες σας με ένα σκουρόχρωμο jean καμπάνα και ένα αμάνικο top με βαθύ ντεκολτέ. Ολοκληρώστε το look σας μερικά χρυσά βραχιόλια στο χέρι σας, ένα μεσάτο μαύρο σακάκι και ένα κομψό metallic τσαντάκι.

Εάν αναζητάτε ένα κομψό outfit για το cocktail πάρτι, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τα metallic ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο με ένα ασύμμετρο φόρεμα, το οποίο να φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως είναι το πράσινο. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι χρυσά μακριά σκουλαρίκια, έναν nude ή μπεζ φάκελο και ένα λευκό παλτό.

Εάν είσαστε πιο casual τύπος, τότε συνδυάστε τα metallic αρβυλάκια σας με ένα skinny jean, από πάνω ένα εφαρμοστό πουλοβεράκι σε παστέλ απόχρωση και ολοκληρώστε το look σας με το δερμάτινο καφέ jacket σας, ένα σακίδιο και ένα σκουφάκι.   

Τέλος, εάν ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να φορέσετε το αγαπημένο σας little black dress, τότε συνδυάστε το με τις metallic μπαλαρίνες σας, το denim μπουφανάκι σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μια oversized μαύρη τσάντα.