5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν!

Είναι άνετο, με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριέται όλη την ημέρα και σε κάθε περίσταση και μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και σέξι. Φυσικά αναφερόμαστε στο αγαπημένο τζιν, που οι περισσότερες από εμάς το επιλέγουμε για κάθε μας εμφάνιση! Αξιοποιήστε στο έπακρο το αγαπημένο σας τζιν ακολουθώντας τις συμβουλές μας για το πώς μπορείτε να το φορέσετε με διαφορετικούς τρόπους και να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Αν ψάχνετε τι θα φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε το αγαπημένο σας τζιν με ένα εντυπωσιακό τοπ. Φορέστε τα ανάλογα κοσμήματα και ολοκληρώστε την εμφάνιση με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για πιο χαλαρό αλλά κομψό ντύσιμο, συνδυάστε το τζιν σας με ένα μακρύ πουλόβερ ή μια πλεκτή ζακέτα και τις ψηλοτάκουνες μπότες σας.

Στο γραφείο μπορείτε να το φορέσετε με ένα λευκό πουκάμισο κι από πάνω ένα μεσάτο σακάκι και τις γόβες σας. Εάν βεβαίως διαθέτετε το ανάλογο ύψος, μπορείτε να το συνδυάσετε με τις μπαλαρίνες σας.

Για μια πιο casual εμφάνιση, φορέστε το με ένα μακρύ και φαρδύ t -shirt, από πάνω ένα military τζάκετ και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τα φθαρμένα all star παπούτσια σας.

Εάν θέλετε μια πιο σικάτη εμφάνιση, συνδυάστε το με ένα χρωματιστό μεσάτο σακάκι, από μέσα ένα λευκό, εφαρμοστό t- shirt και τις nude ψηλοτάκουνες γόβες σας.