Τι παπούτσια να φορέσετε με το baggy jean!

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα φορώντας skinny jeans ή δε σας αρέσουν, τότε δοκιμάστε ένα baggy και δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Είναι άνετο, στυλάτο και ιδανικό για να κρύψετε κάποια περιττά κιλάκια. Για εσάς που σκέφτεστε να επενδύσετε στο συγκεκριμένο jean μάθετε με τι παπούτσια μπορείτε να το φορέσετε!

Ψηλοτάκουνες γόβες

Για μια πιο glamour εμφάνιση φορέστε το baggy jean σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και ολοκληρώστε το look σας με ένα απλό, φαρδύ top και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.   

Μπαλαρίνες

Για μια κομψή και casual εμφάνιση φορέστε το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εφαρμοστό t-shirt και ένα μεσάτο σακάκι και μην ξεχάσετε για περισσότερο στυλ να σηκώσετε τα μπατζάκια.  

Booties

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια είναι η τέλεια επιλογή εάν θέλετε να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μία εφαρμοστή ζιβάγκο μπλούζα και το δερμάτινο jacket σας.

Sneakers

Για ένα casual look συνδυάστε το baggy jean σας με ένα ζευγάρι sneakers, ένα t-shirt κι από πάνω ένα φούτερ με κουκούλα.