Κάντε το όπως η Beckham!

Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια στο συγκρότημα Spice Girls ωστόσο το πάθος της για τη μόδα σίγουρα είναι αυτό που την έκανε διάσημη. Η σειρά ρούχων με την υπογραφή της έχει αγαπηθεί από δεκάδες celebrities μεταξύ των οποίων η  Beyoncé και η Jennifer Lopez. Ο λόγος φυσικά για τη Victoria Beckham, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ως η απόλυτη style queen. Εάν θέλετε να αντιγράψετε το στυλ της, μάθετε τους τέσσερις πιο βασικούς κανόνες που ακολουθεί.

Η Victoria Beckham δεν είναι από αυτές που ακολουθούν τη μόδα αλλά από αυτές που τη δημιουργούν. Φοράει μόνο ό,τι της ταιριάζει και κολακεύει τη σιλουέτα της και αδιαφορεί για τα trends. Ακολουθήστε το παράδειγμα της και δημιουργήστε το δικό σας στυλ. Δοκιμάστε πολλά διαφορετικά στυλ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και όμορφη. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε και επενδύστε στη μοναδικότητά σας.

Η Victoria δε φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Παρά το γεγονός ότι για αρκετά χρόνια διατηρούσε ένα κοντό κούρεμα, άλλαζε αρκετά συχνά χτενίσματα και χρώματα, κάτι που κάνει τώρα και με τα μακριά μαλλιά της. Εκτός από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, λοιπόν, ένα διαφορετικό κούρεμα ή χτένισμα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας ή εναλλακτικά να το φωτίσετε με λίγες ανταύγειες.

Έχει τύχει να τη δείτε ποτέ σε κάποιο περιοδικό και να μη φοράει τέλειες ψηλοτάκουνες γόβες; Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όλη ημέρα θα πρέπει να κυκλοφορείτε με γόβες stiletto, αλλά ότι θα πρέπει να δίνετε μεγάλη σημασία στο παπούτσι που συνδυάζετε. Είτε επιλέγετε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, είτε τις μπαλαρίνες σας θα πρέπει πάντα να είσαστε σίγουρη ότι ταιριάζουν απόλυτα και συμπληρώνουν τέλεια το ντύσιμό σας.

Είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί, είτε βγαίνει για ψώνια με τα παιδιά της είναι πάντα άψογη. Φροντίστε, λοιπόν, κι εσείς να είσαστε πάντα περιποιημένη. Θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα με τον εαυτό σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.