Ποιο πανωφόρι ταιριάζει στο στυλ σας;

Εάν το πρωί στέκεστε μπροστά στη ντουλάπα σας και δεν είσαστε σίγουρη για το ποιο πανωφόρι πρέπει να επιλέξετε ή εάν πρόκειται να βγείτε για ψώνια και δε γνωρίζετε ποιο ταιριάζει στο στυλ σας, τότε θα λατρέψετε το θέμα που ετοιμάσαμε για εσάς. Σας παρουσιάζουμε τέσσερα διαφορετικά outfits με διαφορετικά φυσικά πανωφόρια για να εμνευστείτε!

Peacoat

Το κλασικό peacoat παλτό με τη διπλή σειρά κουμπιών, που φθάνει μέχρι τους γοφούς και είναι εμπνευσμένο από τους ναυτικούς προτιμήστε το σε ένα φωτεινό χρώμα ακόμα και σε λευκό. Φορέστε το πάνω από ένα jean το οποίο θα συνδυάσετε με ένα ριγέ πουλόβερ, τις καφέ μπότες ιππασίας και ένα oversized κασκόλ.  

Δερμάτινο jacket

Επειδή κάνει κρύο έξω δε σημαίνει ότι θα χάσουμε το στυλ μας! Φυσικά και μπορείτε να φορέσετε το δερμάτινο jacket σας τις κρύες ημέρες του χειμώνα αρκεί να το συνδυάζεστε με ζεστά ρούχα. Για ένα chic ντύσιμο, λοιπόν, συνδυάστε το jacket σας με ένα κολάν, ένα ζεστό πουλόβερ το οποίο να καλύπτει τους γοφούς σας, τα αρβυλάκια σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα μάλλινο σκούφο, ένα κασκόλ και ένα ζευγάρι κάλτσες τις οποίες θα ανεβάσετε λίγο πιο πάνω από τα μποτάκια σας.

Μάλλινο παλτό

Το κλασικό μάλλινο παλτό δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, φοριέται με τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σας χαρίσει κομψές εμφανίσεις. Για μια casual εμφάνιση φορέστε το με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, ένα πουλοβεράκι και τις μπαλαρίνες. Μην ξεχάσετε να φορέστε δερμάτινα γάντια και ταρταρούγα γυαλιά για να θυμίζετε κάτι από Audrey Hepburn.

Puffer Jacket

Εάν είσαστε πιο casual και αθλητικός τύπος τότε αυτό είναι το πανωφόρι που σας ταιριάζει. Θα σας προστατέψει από το κρύο κι αν το επιλέξετε σε ένα ιδιαίτερο χρώμα θα δώσει λάμψη στις σπορ εμφανίσεις σας.