Πώς να συνδυάσετε το radiant orchid με το μπλε!

Εάν ακολουθείτε πιστά τα trends στα χρώματα ή εάν μας διαβάζετε τότε ήδη θα γνωρίζετε ότι το radiant orchid αναδείχθηκε από την Pantone το χρώμα της χρονιάς. Σας έχουμε ήδη μιλήσει για το skater φόρεμα σε αυτή την απόχρωση της ορχιδέας που πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας και σήμερα θα σας μιλήσουμε για το πώς να το συνδυάσετε με το κλασικό κομψό ναυτικό μπλε.

Εάν διστάζετε να φορέσετε αυτό το ιδιαίτερο χρώμα τότε μια λύση είναι να επενδύσετε σε κάποιο αξεσουάρ, όπως σε ένα φουλάρι. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, σας προτείνουμε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας jean με μία μαρινιέρα, να τυλίξετε στο λαιμό σας το φουλάρι στην απόχρωση της ορχιδέας και να ολοκληρώσετε το υπέροχο look με το military jacket σας, ένα σκούφο και τα αρβυλάκια σας.

Ένα άλλο εντυπωσιακό outfit είναι να φορέσετε μία navy skater φούστα, ένα λευκό στενό πουλοβεράκι κι από πάνω μία oversized ζακέτα σε radiant orchid. Αυτά που χρειάζεστε ακόμα είναι ένα οπάκ καλσόν, οι μπότες ιππασίας και ένα κολιέ στο λαιμό σας.

Τέλος, εάν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις φορέστε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή στην απόχρωση της ορχιδέας και συνδυάστε το με ένα μπλε top και το μπλε blazer σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι navy oxfords, ένα cross body τσαντάκι σε μπεζ απόχρωση και προσθέστε χρυσά αξεσουάρ.