Το πουλόβερ σε παστέλ απόχρωση

Λατρεύουμε να φοράμε παστέλ κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τι πιο ωραίο από ένα πουλόβερ σε ένα υπέροχο χρώμα όπως η μέντα, το ροζ, το σιέλ, το βεραμάν. Εάν σας αρέσει η ιδέα και θέλετε να επενδύσετε σε ένα πουλόβερ σε παστέλ απόχρωση μάθετε πώς να το φορέσετε!

Για ένα χαριτωμένο casual look συνδυάστε το πουλοβεράκι σας σε παστέλ απόχρωση με το σκουρόχρωμο jean σας, το παλτό σας και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια. Ολοκληρώστε το look σας με ένα κασκόλ σε ένα φωτεινό χρώμα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Εάν θέλετε ένα πιο girly look, τότε συνδυάστε το πουλοβεράκι σας σε παστέλ απόχρωση με μια καρό mini φούστα, ένα οπάκ καλσόν και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τα στυλάτα oxfords σας και ένα crossbody τσαντάκι.

Εάν αναζητάτε ένα chic outfit, τότε φορέστε κάτω από το πουλοβεράκι σας ένα denim πουκάμισο και συνδυάστε το λευκό σας jean και ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας σε μπεζ ή γκρι απόχρωση. Ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα στο χρώμα των παπουτσιών σας.