Πώς να φορέσετε το maxi φόρεμα το χειμώνα!

Νομίζετε ότι τα maxi φορέματα φοριούνται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου; Κι όμως εάν το φορέσετε με το σωστό τρόπο μπορεί να σας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις και το χειμώνα! 

Ο καλύτερος τρόπος για να φορεθεί το χειμώνα το maxi φόρεμα είναι αρχικά να συνδυάσετε ένα πουλοβεράκι ή μια ζακέτα από πάνω και να προσθέσετε κάποια χειμωνιάτικα αξεσουάρ όπως κασκόλ, σκουφάκια και γάντια που θα σας κρατήσουν ζεστή.

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια θα πρέπει πάντα να επιλέγετε τις μπότες. Είτε flat είτε με τακούνι θα πρέπει να είναι η επιλογή σας για μια υπέροχη εμφάνιση.

Πώς να το φορέσετε

Για ένα στυλάτο ντύσιμο συνδυάστε το μονόχρωμο maxi φόρεμα σας με ένα πουλοβεράκι με σχέδια και ολοκληρώστε το look με το jacket σας, ένα κασκόλ που θα τυλίξετε στο λαιμό σας και τις μπότες ιππασίας σας ή τις γαλότσες εάν πρόκειται για μια βροχερή ημέρα.

Εάν θέλετε να φορέσετε το printed maxi φόρεμά σας, τότε συνδυάστε το με μια μονόχρωμη εφαρμοστή ζακέτα σε ένα χρώμα που να ταιριάζει, από πάνω το δερμάτινο jacket σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα μάλλινο σκούφο και τα flat μποτάκια σας που φθάνουν μέχρι τον αστράγαλο.