Τα must have κομμάτια για τις γιορτές

Οι τάσεις στη μόδα, όπως θα έχετε διαπιστώσει, έρχονται και φεύγουν, ωστόσο υπάρχουν μερικά πανέμορφα κλασικά κομμάτια για τις εορταστικές μας εμφανίσεις τα οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτουμε στη ντουλάπα μας! Θέλετε να μάθετε ποια είναι;

Βελούδο

Οι εορταστικές σας εμφανίσεις θα πρέπει σίγουρα να έχουν ένα κλασικό βελούδινο κομμάτι, όπως για παράδειγμα ένα μεσάτο σακάκι σε μαύρο ή σκούρο μπλε που είναι all time classic και δεν πρόκειται ποτέ να το βαρεθείτε. Το βελούδο είναι από τα αγαπημένα υφάσματα καθώς δίνει πάντα μία νότα πολυτέλειας στο outfit.

Παγιέτες

Επωφεληθείτε από την περίοδο των εορτών και επενδύστε σε κάτι που λάμπει. Ειδικά εάν ψάχνετε το τέλειο ντύσιμο για την Πρωτοχρονιά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα mini φόρεμα με παγιέτες.

Εντυπωσιακά χρώματα

Τους χειμερινούς μήνες ξεχνάμε τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού και προσανατολιζόμαστε σε βαθύτερες αποχρώσεις. Εντυπωσιακά χρώματα όμως όπως το κοβάλτιο και η ματζέντα σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Το τέλειο παλτό

Ένα κομψό παλτό σε ένα υπέροχο χρώμα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας και θα τραβήξει πάνω σας τα βλέμματα. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα λευκό stylish παλτό που ταιριάζει με τα πάντα και εάν θέλετε να τονίσετε τη μέση σας δε θα πρέπει να ξεχνάτε τη ζώνη.