Οι διαφορετικές αποχρώσεις…του jean!

Μπορεί να φορεθεί στη δουλειά, στο ραντεβού με το φίλο σας, στη βραδινή σας έξοδο, στα πρωινά σας ψώνια…Δεν έχει σημασία πόσο χρόνων είσαστε ή ποιος είναι ο σωματότυπός σας…σίγουρα υπάρχει ένα που σας ταιριάζει απόλυτα! Τα jeans είναι στυλάτα, άνετα και απίστευτα ευέλικτα. Είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στη ντουλάπα μας και μπορούν να μας χαρίσουν υπέροχες εμφανίσεις. Μάθετε τι πρέπει να προσέχετε και με ποιους τρόπους μπορείτε να φορέσετε τις τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις!

Το ανοιχτόχρωμο jean

Είναι trendy και η πιο casual απόχρωση του jean αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Να θυμάστε ότι τα ανοιχτόχρωμα jeans μας προσθέτουν κιλά οπότε εάν έχετε πλούσιες καμπύλες καλύτερα να το αποφύγετε. Ωστόσο τα ανοιχτόχρωμα jeans είναι ιδανικά για να τα συνδυάσετε με άλλες denim αποχρώσεις.

Το σκουρόχρωμο jean

Eάν θέλετε να αγοράσετε ένα jean και να μην ανησυχείτε με τι να το συνδυάσετε, η επιλογή σας είναι το blue jean. Είναι κλασικό και σίγουρα πιο επίσημο. Να θυμάστε ότι όσο πιο σκούρο είναι το jean τόσο πιο αδύνατη και ψηλότερη φαίνεστε.

Ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτόχρωμο

Η συγκεκριμένη απόχρωση λειτουργεί όπως ένα blue jean και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Αποφύγετε το total denim με τη συγκεκριμένη απόχρωση, το ξέρουμε ότι ήταν super trendy τη δεκαετία το ‘90 αλλά τώρα θα πρέπει να το ξεχάσετε.

Το χρωματιστό jean

Τα χρωματιστά jean είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στυλ στις εμφανίσεις σας. Εάν σας αρέσουν τα κλασικά κομμάτια προτιμήστε το λευκό και το μαύρο, διαφορετικά πειραματιστείτε ανάμεσα στο γκρι, το μπορντό και το πράσινο, που είναι οι καλύτερες επιλογές για το χειμώνα.