3 λαμπερά outfits για τις γιορτές!

Ο Δεκέμβρης είναι εδώ, πλέον μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα δεχθείτε δεκάδες προσκλήσεις για πάρτι. Ξέρουμε, αυτομάτως το μυαλό σας πηγαίνει στο τι θα φορέσετε για να είσαστε όμορφη και λαμπερή. Μην ανησυχείτε, για αυτό είμαστε εδώ! Για να σας προτείνουμε υπέροχα outfits για τις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σας!

Εάν σκέφτεστε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο να φορέσετε το φόρεμα με τις παγιέτες καλύτερα να προσανατολιστείτε σε κάτι άλλο καθώς δεν παύει να είναι ο χώρος εργασίας σας στον οποίο ισχύουν κάποιοι κανόνες. Ποτέ δε φοράμε κοντά, αποκαλυπτικά ή πάρα πολύ λαμπερά ρούχα. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να φορέσετε ένα απλό φόρεμα που φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, σε ένα εντυπωσιακό χρώμα όπως το μπορντό. Αποφύγετε τα ξεμανίκωτα και προτιμήστε να έχει με μανίκι τριών τετάρτων. Φορέστε ένα οπάκ καλσόν, τις υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες σας, ίσως ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση σας και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια κι έναν φάκελο.

Εάν πρόκειται για την οικογενειακή γιορτή σας προτείνουμε να φορέσετε ένα maxi αμάνικο φόρεμα. Προτιμήστε το ύφασμα να μη γυαλίζει και το χρώμα να είναι μαύρο. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα χρυσό εντυπωσιακό βραχιόλι, ένα ζευγάρι μακριά χρυσά σκουλαρίκια και έναν φάκελο.    

Στο πάρτι με τους φίλους σας, είτε γίνει σε κάποιο σπίτι είτε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα mini φόρεμα με παγιέτες. Φροντίστε να μην έχει ανοικτό ντεκολτέ και τα μανίκια να είναι τριών τετάρτων. Φορέστε ένα οπάκ καλσόν και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και αποφύγετε να προσθέσετε αξεσουάρ καθώς ήδη έχετε όση λάμψη χρειάζεται.