Η floral skater φούστα

Όταν σκεφτόμαστε κομμάτια με prints, τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το floral και ένα από τα must have της χειμερινής γκαρνταρόμπας είναι η σκουρόχρωμη floral skater φούστα, η οποία θα σας χαρίσει υπέροχες εμφανίσεις! Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε;

Στην περίπτωση που σας αρέσει να συνδυάζετε διαφορετικά prints το τέλειο ντύσιμο είναι να φορέσετε τη floral skater φούστα σας με ένα ριγέ μακρυμάνικο top και από πάνω ένα μεσάτο κοντό σακάκι σε ένα σκούρο χρώμα που να ταιριάζει με τη φούστα σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα οπάκ καλσόν, τα στυλάτα oxfords σας κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Για ένα άλλο χαριτωμένο casual outfit φορέστε τη floral skater φούστα σας με ένα ανοιχτόχρωμο oversized πουλόβερ, τις μπότες ιππασίας σας και ένα φουλάρι στο λαιμό σας.

Εάν αναζητάτε κάτι εντυπωσιακό για τη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε τη floral skater φούστα σας με ένα μεταξωτό αμάνικο πουκάμισο σε μία pastel απόχρωση και το μεσάτο σκουρόχρωμο σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.