4 υπέροχα outfits

Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στο Δεκέμβριο και μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Κι εκτός του ότι οι προσκλήσεις για εξόδους και επισκέψεις σε σπίτια φίλων πληθαίνουν, οι περισσότερες από εμάς έχουμε την τάση να περιποιούμαστε περισσότερο τον εαυτό μας και να ασχολούμαστε πιο πολύ με τις εμφανίσεις μας. Για αυτό κι εμείς σας προτείνουμε τέσσερα υπέροχα outfits για να εμπνευστείτε και να εντυπωσιάσετε!  

Εάν αναζητάτε το τέλειο outfit για τον καφέ με τη φίλη σας ή το φαγητό με την παρέα σας δεν έχετε παρά να φορέστε το μαύρο skinny jean σας με ένα λευκό oversized top με ντεκολτέ και από πάνω το δερμάτινο jacket σας. Ολοκληρώστε το look σας με δύο, τρία κολιέ που θα φορέσετε στο λαιμό σας και το fedora καπέλο σας. 

Εάν ψάχνετε τι να φορέσετε στo οικογενειακό τραπέζι σας προτείνουμε να προτιμήσετε το floral φορεματάκι σας, το οποίο θα συνδυάσετε με μια oversized ζακέτα, τις μπότες ιππασίας και ένα φουλάρι στο λαιμό σας σε ένα φωτεινό χρώμα.

Στη βραδινή έξοδο με τους φίλους σας φορέστε το κλασικό little black dress με ένα ζευγάρι γόβες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και δώστε λάμψη στο σύνολο με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Στην Κυριακάτικη χαλαρή βόλτα με τους φίλους σας σας προτείνουμε να φορέσετε το άνετο κολάν σας με ένα oversized t-shirt κι από πάνω το καρό πουκάμισό σας, το οποίο θα αφήσετε ανοικτό. Ολοκληρώστε το look σας με τα δερμάτινα αρβυλάκια σας και μερικά εντυπωσιακά βραχιόλια.