Η midi δερμάτινη φούστα!

Το δέρμα και οι midi φούστες είναι δύο από τις πιο hot τάσεις για φέτος το χειμώνα για αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε τη midi δερμάτινη φούστα! Θέλετε να μάθετε πώς να τη φορέσετε;

Εάν έχετε rock διάθεση φορέστε τη midi δερμάτινη φούστα σας με ένα απλό t-shirt και το στενό denim μπουφανάκι σας το οποίο ταιριάζει άψογα με το δέρμα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρα loafers, ένα δερμάτινο σακίδιο και για τελευταία πινελιά προσθέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Το πρωί στη δουλειά σας ή για μία χαλαρή βόλτα με φίλους συνδυάστε τη midi δερμάτινη φούστα σας με ένα στενό πουλοβεράκι σε ένα φωτεινό χρώμα και τα στυλάτα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο. Ολοκληρώστε το look σας με ένα printed μαντήλι στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε τη midi δερμάτινη φούστα σας με ένα δαντελένιο top και ένα κοντό και στενό σακάκι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με λουράκι στον αστράγαλο, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα clutch.