5 στυλάτα πανωφόρια και με τι να τα συνδυάσετε!

Θηλυκά σακάκια, ζεστά παλτό, κλασικές καπαρντίνες, υπέροχα μπουφάν, στυλάτα γούνινα γιλέκα… Είναι τα κομμάτια που θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτουμε στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας! Σας προτείνουμε στυλάτα outfits με το καθένα από τα κομμάτια αυτά για να εμπνευστείτε!

Το blazer σακάκι

Αν και δεν είναι το κατάλληλο πανωφόρι για μια κρύα ημέρα, ένα blazer σακάκι, ειδικά εάν έχει ένα φωτεινό χρώμα, θα δώσει στυλ στις εμφανίσεις σας. Συνδυάστε το σακάκι σας με ένα ριγέ top, ένα δερμάτινο παντελόνι και τις ψηλοτάκουνες ankle boots. Ολοκληρώστε το look σας με μία oversized τσάντα και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Anorak

Ένα anorak είναι απαραίτητο κομμάτι τις βροχερές ημέρες. Κι αν νομίζετε ότι φοριέται μόνο με casual ρούχα κάνετε λάθος. Το anorak μπορεί να σας χαρίσει girly εμφανίσεις εάν φορεθεί σωστά. Συνδυάστε το λοιπόν με μία printed mini φούστα, ένα top που να ταιριάζει στα χρώματα της φούστας σας, ένα οπάκ καλσόν και τις μπαλαρίνες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα cross body τσαντάκι.

Καπαρντίνα

Οι καπαρντίνες είναι ιδιαίτερα κολακευτικές και ταιριάζουν με τα πάντα. Με φούστες, παντελόνια, γόβες, μπότες…Φορέστε τη με ένα κολάν, ένα oversized πουλόβερ και τις flat μπότες σας μέχρι το γόνατο. Ολοκληρώστε το look σας με μία τσάντα τύπου βαλιτσάκι και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Παλτό

Σίγουρα υπάρχουν πολλά στυλ παλτό αυτό που λατρεύουμε όμως είναι το printed wrap παλτό με γούνα. Όχι μόνο είναι ζεστό αλλά θα χαρίσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Σας προτείνουμε να το φορέσετε με μία μαύρη στενή φούστα που φθάνει πάνω από το γόνατο, ένα πουλοβεράκι σε ένα χρώμα που ταιριάζει με το παλτό σας, ένα οπάκ μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι flats.

Το γούνινο γιλέκο

Σίγουρα δε θα μετανιώσετε εάν επενδύσετε σε ένα γούνινο γιλέκο. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά στυλ και να φορεθεί πάνω από μια μπλούζα αλλά και πάνω από το σακάκι, το jacket ακόμα και το παλτό σας. Απογειώστε το casual look σας συνδυάζοντάς το με ένα skinny jean, ένα leopard φούτερ και τα sneakers σας.