Παλτό…καμπάνα!

Ναι, ναι δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος…Το παλτό καμπάνα είναι η απόλυτη τάση για τη φετινή σεζόν κι αν πραγματικά θέλετε να ξεχωρίζετε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε αυτό. Είναι το παλτό που φθάνει λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από τους γλουτούς και η γραμμή του θυμίζει καμπάνα. Πρόκειται για μία ασυνήθιστη γραμμή αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως το συγκεκριμένο παλτό σίγουρα δε μπορείτε να το φορέστε με την αγαπημένη maxi φούστα σας αλλά ούτε με το slouchy boyfriend jean. Αυτό που χρειάζεστε για να δείχνει τέλειο είναι ένα κολάν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Συνδυάστε το παλτό σας με το skinny jean σας και από πάνω ένα απλό μακρύ t-shirt. Ολοκληρώστε το look σας με τις ψηλοτάκουνες ankle boots και ένα φουλάρι στο λαιμό σας.

Για μια υπέροχη super sexy εμφάνιση στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το με μια πλισέ mini φούστα, από πάνω μία εφαρμοστή μπλούζα ζιβάγκο και τις ψηλοτάκουνες μπότες σας που φθάνουν πάνω από το γόνατο.

Για ένα ανδρόγυνο look φορέστε το με ένα φαρδύ σορτς και από πάνω ένα εφαρμοστό πουκάμισο στο οποίο για περισσότερο στυλ θα κουμπώσετε όλα τα κουμπιά. Φυσικά θα πρέπει να φορέστε ένα οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι brogues.