Το slouchy παντελόνι

Το slouchy παντελόνι. Το trend του φετινού χειμώνα που οι περισσότερες από εσάς διστάζετε να δοκιμάσετε! Η αλήθεια είναι ότι η ιδιαίτερη γραμμή του μπορεί να αφαιρέσει πόντους από τη θηλυκότητά σας και σίγουρα δεν πρέπει να το φορέσετε εάν έχετε μεγάλη περιφέρεια καθώς θα την τονίσει. Εμείς πάντως σας προτείνουμε να το τολμήσετε καθώς λόγω της άνεσης που θα σας προσφέρει και του στυλ που θα δώσει στην εμφάνισή σας σίγουρα θα το λατρέψετε και δε θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας. Θέλετε να μάθετε με ποιο τρόπο μπορείτε να το φορέσετε το πρωί στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σας έξοδο;

Για μια τέλεια casual εμφάνιση φορέστε το slouchy παντελόνι σας με ένα εφαρμοστό t-shirt με μια εντυπωσιακή στάμπα και από πάνω το δερμάτινο κοντό σας jacket. Ολοκληρώστε το look σας με τις ankle boots με χαμηλό τακούνι, την oversized τσάντα σας και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το με ένα δαντελωτό top σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το ηλεκτρίκ, από πάνω φορέστε το blazer σακάκι σας και ολοκληρώστε το look σας με τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σας, ένα clutch επίσης σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο, αρκετά βραχιόλια και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.