Urban Spirit, η νέα συλλογή δερμάτινων ειδών της Montblanc για τον σύγχρονο ταξιδιώτη

Καθαρές γραμμές, απλός σχεδιασμός και φίνα ιταλικά δέρματα στα βασικά χαρακτηριστικά της

Η καινούρια σειρά δερμάτινων ειδών Urban Spirit της Montblanc απευθύνεται στον σύγχρονο ταξιδιώτη που δεν επαναπαύεται ποτέ και βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση νέων οριζόντων.

Στην ουσία πρόκειται για μια συλλογή από δερμάτινα είδη με αεροδυναμικό σχηματισμό, έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και καινοτόμες λειτουργίες. Προσεκτικά κατασκευασμένα και δημιουργημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής, αποτελούν ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση –το γραφείο, το γυμναστήριο, ένα ταξίδι, ένα δώρο κ.α.

Από μικρά δερμάτινα αξεσουάρ μέχρι μεγαλύτερα δερμάτινα είδη, τα συνολικά 22 κομμάτια που απαρτίζουν την ολοκαίνουρια συλλογή της Montblanc διακρίνονται για τις καθαρές γραμμές και τον απλό σχεδιασμό τους, χαρακτηριστικά βασισμένα στην αισθητική και το γούστο των αρσενικών. Δημιουργημένα από μαλακό, μαύρο, ιταλικό δέρμα, αφήνουν μια φίνα αίσθηση ενώ παρέχουν έξυπνες λύσεις οργάνωσης των αντικειμένων σας.

Μάλιστα, αρκετά από τα κομμάτια της συλλογής διαθέτουν πολλαπλές λειτουργίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τις απαιτήσεις αλλά και τον πολύπλοκο τρόπο ζωής των σύγχρονων ιδιοκτητών τους.

Στην Αθήνα boutique της Montblanc θα βρείτε στο κέντρο της πόλης, επί της Κριεζώτου (λίγα βήματα από τη στάση μετρό Σύνταγμα), όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε από κοντά όλες τις τρέχουσες συλλογές του γερμανικού οίκου –πολυτελή είδη γραφής, ρολόγια, δερμάτινα είδη, αξεσουάρ κ.α.

Ο αποκλειστικός διανομέας της Montblanc στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Τζάννες Α.Ε., η οποία ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητά της στις αρχές του 20ου αι. με βασικό αντικείμενό της την εισαγωγή και διανομή προϊόντων καπνού, ειδών γραφής και δώρων πολυτελείας.

Στις αρχές της δεκαετίας του '50 η εταιρεία ήταν ο αποκλειστικός διανομέας των αναπτήρων "Ronson" καθώς και της Montblanc, ενώ επί σειρά ετών συνεργάστηκε με πολλά διάσημα, πολυτελή brands παγκοσμίου φήμης.

Σήμερα, καθώς και για τα τελευταία 60 χρόνια η εταιρεία έχει την αποκλειστική διάθεση της Montblanc στην Ελλάδα και διαθέτει 3 καταστήματα –2 στην Αθήνα και 1 στη Θεσσαλονίκη–, καθώς και 2 σημεία πώλησης στα πολυκαταστήματα Attica (στο κέντρο της Αθήνας και το Golden Hall).

Πληροφορίες

Κριεζώτου 7, Αθήνα

Τηλ. 210 3253610, 210 3253611

www.tzannes.gr

Fb page: Tzannes S.A.

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"