Priscilla και Elvis, 1973

Στις 9 Οκτωβρίου του 1973, έπεσαν κι επισήμως οι τίτλοι τέλους στο γάμο της Priscilla με το βασιλιά. Οι δυο τους βγήκαν από το δικαστήριο της Santa Monica στο Los Angeles ευδιάθετοι, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν με ένα φιλί. Η Priscilla έλαβε σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια και το ποσό των 8.000 δολαρίων το μήνα για διατροφή.
 
 
 
Το 1959 η 14χρονη Priscilla Beaulieu γνώρισε τον Elvis σε ένα πάρτι στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας. Τα Χριστούγεννα του 1966 της έκανε πρόταση γάμου προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι με είκοσι ένα διαμάντια, ένα για κάθε χρόνο της ζωής της.
 
 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Μαϊου του 1967 στο Las Vegas και 9 μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Lisa Marie. Από τη στιγμή όμως που η Priscilla έμεινε έγκυος ο Elvis σταμάτησε να την ποθεί ερωτικά και το ζευγάρι αποξενώθηκε τελείως.
 
 
Οι όμορφες στιγμές τους ολοένα και σπάνιζαν μέχρι που τελικά η Priscilla βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του πρωταθλητή καράτε Mike Stone και τα Χριστούγεννα του 1971 ανακοίνωσε στο βασιλιά ότι τον εγκαταλείπει.