Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά

Η αμερικανίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με τον James Rennie και το σκηνοθέτη John Francis Dillon κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "The Girl of the Golden West".

Η Χάρντινγκ, η οποία υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κινηματογράφου με τα μακριά ξανθά μαλλιά της να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά χαρακτηριστικά της, έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway το 1921 και σύντομα έγινε πρωταγωνίστρια. Το 1929 υποδύθηκε τον πρώτο ρόλο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία "Paris Bound" και δύο χρόνια μετά ήταν υποψήφια για Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία "Holiday".

Το 1926 παντρεύτηκε το Harry Bannister, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη ωστόσο έμειναν μαζί μέχρι το 1932 και το 1937 παντρεύτηκε το συνθέτη Werner Janssen, για χάρη του οποίου εγκατέλειψε τον κινηματογράφο. Επέστρεψε το 1942 με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Eyes in the Night" και το 1960 εμφανίστηκε μετά από απουσία δεκαετιών στη σκηνή του Broadway. Το 1965 έκανε την τελευταία της εμφάνιση ως ηθοποιός σε ένα επεισόδιο της σειράς "Ben Casey".