Μια νύφη χωρίς γαμπρό και γάμο: Η τραγική ιστορία της

Δείτε τις φωτογραφίες

Η 28χρονη Q May Chen, 28, έχει καρκίνο του στήθος σε τελικό στάδιο και είναι ελεύθερη. Αυτά τα δυο δεδομένα, δε φαίνεται πως την σταμάτησαν από το να οργανώσει μια ειδυλλιακή φωτογράφιση γάμου. 

«Πάντα περίμενα κάποιον να εμφανιστεί, να με βοηθήσει να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου... Τώρα, επέλεξα να το πραγματοποιήσω μόνη μου», είπε η γυναίκα από το Ταϊβάν στο BBC. 

Πριν τέσσερα χρόνια, η νεαρή κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο, έπειτα από την ολοκλήρωση ειδικής θεραπείας αλλά έπειτα από δυο χρόνια η αρρώστια όχι μόνο επέστρεψε αλλά η κατάστασή της χειροτέρεψε, από το στάδιο δυο στο τέσσερα. Δεδομένης της κατάστασης, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση γάμου, χωρίς γαμπρό και τελετή.

«Όταν ήμουν νεότερη, μου άρεσε να ντύνομαι με όμορφα ρούχα και πάντα ήλπιζα ότι μια μέρα θα έκανα τη γαμήλια φωτογράφιση την ημέρα του γάμου μου», λέει αλλά όταν αρρώστησε εγκατέλειψε αυτή την ιδέα. «Συνειδητοποίησα, ότι αν και είμαι μόνη, μπορώ να καταφέρω πολλά στη ζωή μου», συμπλήρωσε.