Μπορείτε να μαντέψετε πόσο χρονών είναι η συγκεκριμένη γυναίκα;

Ο σύντροφος προκαλεί... ρυτίδες

Η μικροσκοπική Elizabeth Young (όνομα και πράγμα!), μπορεί να είναι στα χαρτιά 50 ετών, αλλά εκείνη μοιάζει - ή έτσι θέλει να πιστεύει -, τουλάχιστον 25! Όσο για το μυστικό της αιώνιας νεότητάς της, η ίδια λέει πως φρόντισε να μείνει ελεύθερη, δηλαδή απέφυγε το γάμο και τα παιδιά. 

Η γυναίκα από το South Norwood του Λονδίνου, επιμένει στην εργένικη ζωή της, τη στιγμή που συγγενείς και φίλοι "ενδίδουν" σε οικογένειες και μωρά. Η ίδια πάντως, ξορκίζει την έγγαμη ζωή υποστηρίζοντας πως έτσι της μένει χρόνος να ασχολείται με τον εαυτό της - τρώει υγιεινά και γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. 

Τονίζει επίσης, ότι δεν έχει ρυτίδες μιας και δεν διαθέτει σύντροφο που θα της προκαλούσε στρες με διαφωνίες και όλα εκείνα τα συζυγικά θέματα - πεθερά κλπ. Η ίδια βγαίνει ραντεβού με άντρες αλλά δε ζητά ποτέ κάτι σοβαρό γιατί οι "σοβαρές σχέσεις θα καταστρέψουν την εμφάνισή μου". 

"Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι μένοντας single κάνει καλό στην υγεία. Βλέπω γυναίκες στην ηλικία μου να στρεσάρονται, να πληγώνονται από διαζύγια, κάτι που αποτυπώνεται και στην εμφάνισή τους", λέει με αποστομωτικό τρόπο.