Το περιδέραιο και πώς να το φορέσετε!

Εάν θέλετε να λάμπετε ακόμα και με το πιο απλό outfit δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να φορέστε στο λαιμό σας ένα περιδέραιο! Πρόκειται για ένα statement κομμάτι, το οποίο εύκολα μπορεί να δώσει στυλ στην εμφάνισή σας αλλά και να ανανεώσει κομμάτια που έχετε πολύ καιρό στη ντουλάπα σας.

Φορέστε το λευκό σας θηλυκό και ρομαντικό φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και το εντυπωσιακό σας περιδέραιο, το οποίο ιδανικά θα πρέπει να έχει ένα έντονο χρώμα, όπως το τιρκουάζ. Το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το άψογο look σας είναι ένα κόκκινο κραγιόν και το υπέροχο χαμόγελό σας.

Η μπεζ pencil φούστα είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτετε στη ντουλάπα σας. Φορέστε τη με μία μαρινιέρα και ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση. Πρόκειται για το απόλυτα θηλυκό look, οποίο θα απογειωθεί φορώντας το περιδέραιο στο λαιμό σας. 

Φορέστε τη mini denim φούστα σας με ένα t-shirt , ένα ζευγάρι flat πέδιλα και μία τσάντα σε έντονο χρώμα. Το κολιέ σας θα δώσει λάμψη σε αυτό το casual look.

Λατρεύουμε τα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο. Φορέστε τα με απλά tops με prints και τις πλατφόρμες σας και φυσικά ολοκληρώστε το look  με ένα περιδέραιο. Πρόκειται για ένα ντύσιμο για τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μεταμορφώστε το little black dress, με το πανέμορφο κολιέ σας και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε έντονο χρώμα. Έχετε ένα outfit για τη δουλειά σας αλλά και τη βραδινή σας έξοδο.