Το νέο μη επεμβατικό Lifting με υπέρηχους!

H Ultherapy είναι μια νέα, πρωτοποριακή και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης. Είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για "μη-επεμβατικό lifting" του προσώπου και των ματιών. Xρησιμοποιεί την τεχνολογία DeepSEE™, η όποια επιτρέπει στο γιατρό να βλέπει κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και να στοχεύει/θεραπεύει σε συγκεκριμένα βάθη και κυρίως στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τις ανώτερες στιβάδες. Η τεχνολογία αυτή δίνει ακρίβεια και ασφάλεια στη θεραπεία.

Πώς λειτουργεί

Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Ulthera, επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος εστιάζοντας σε πρώτη φάση την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, τη στιβάδα εκείνη που τεντώνεται σε ένα χειρουργικό face-lift. H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting.

Με ένα δεύτερο πέρασμα, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Eίναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό "χτίσιμο" του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Μετά από μια θεραπεία Ultherapy η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μια ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει το επιθυμητό lifting και την τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επόμενους 2-3 μήνες μετά τη θεραπεία.

Μία μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης, ενώ σε έντονες περιπτώσεις χαλάρωσης η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 3-6 μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

www.neotis.gr