Λευκά τρουφάκια με πτι- μπέρ και ζαχαρούχο γάλα

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

 

Χρόνος προετοιμασίας: 10΄

Χρόνος παρασκευής: 5΄

 

Υλικά

500 γρ. πτι-μπερ τριμμένα

200 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο

200 γρ. ζαχαρούχο γάλα

50 γρ. βούτυρο αγελαδινό ανάλατο

1 βανίλια

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

1 πρέζα κανέλα

 

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το μισό καρύδι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά σε μια ζύμη.

  2. Φτιάχνουμε με τη ζύμη μπαλάκια, τα κυλάμε στο υπόλοιπο καρύδι και τα αραδιάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.

  3. Τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα και είναι έτοιμα.