Μικρά tips που κάνουν πιο εύκολο το μαγείρεμα

ΤΗΣ Αυγερίας Σταπάκη

1) Οι συνταγές είναι ένας οδηγός, αλλά οχι η Βίβλος. Νιώστε άνετα να αντικαταστήσετε όμοια υλικά με αυτά της συνταγής. Αν σας αρέσει η ρίγανη και όχι το θυμάρι, χρησιμοποιήστε μόνο ρίγανη.

2)Αν θέλετε να κόψετε μπέικον ή πανσέτα σε λεπτές φέτες, τοποθετήστε τα για 15 λεπτά στην κατάψυξη. Με αυτή τη μέθοδο κόβουμε πιο εύκολα στο επιθυμητό σχήμα. 

3)Ο φρέσκος βασιλικός διατηρείτε φρέσκος για περισσότερο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, όταν τα στελέχη του είναι μέσα σε νερό. 

Η Αυγερία Σταπάκη είναι chef στο The Dalliance House στην Κηφισιά