Για τους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας: Σάλτσα τεριγιάκι

Σάλτσα από την Ιαπωνία που ταιριάζει απόλυτα με φτερούγες από κοτόπουλο!

Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

1 φλιτζάνι σόγια σος
5 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
5 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 τζίντζερ κοπανισμένο
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 κουταλιά της σούπας σακέ
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να ανακατευτούν καλά. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ στο ψυγείο

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr