Σάντουιτς με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα

Ιδανικό για πρωινό ή δεκατιανό, σαν ορεκτικό ή αν θέλετε ένα γρήγορο και ελαφρύ γεύμα...

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 4 άτομα

8 φέτες πολύσπορου ψωμιού
300 γραμμάρια καπνιστός σολομός
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1 πακέτο τυρί κρέμα
φύλλα πράσινης σαλάτας
πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα φύλλα της πράσινης σαλάτας.

Ψιλοκόβουμε τη μια κουταλιά κάππαρη.

Βάζουμε σε ένα μπολ ή άλλο σκεύος το τυρί κρέμα, τη μια κουταλιά κάππαρη και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε τις 4 φέτες ψωμιού και απλώνουμε επάνω τα φύλλα της σαλάτας, και από μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα που φτιάξαμε με το τυρί κρέμα, βάζουμε τις ροδέλες από το αγγούρι και ντομάτας.

Κόβουμε τις φέτες σολομού σε μικρότερα κομμάτια και τα βάζουμε επάνω από τη ντομάτα.

Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη κάππαρη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.

Σερβίρουμε κρύο.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr