Δείτε σε βίντεο πώς να φτιάξετε την τορτίγια του εργένη

Τορτίγιας με ζαμπόν, τσένταρ και μαρούλι

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2 άτομα

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
4 φέτες ζαμπόν
4 φέτες τυρί
2 φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση

Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε την μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Προσθέτουμε από 2 φέτες ζαμπόν- τυρί σε κάθε τορτίγας, από 3 φέτες ντομάτας, 1 φύλλο μαρούλι. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr