ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
 
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα΄ 
 
Υλικά
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
200 ml κρέμα γάλακτος
50 ml γάλα
50 ml καφέ espresso
 
 
 
 
Εκτέλεση:
- 
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ψιλοκομμένη σοκολάτα.
 
- 
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη κρέμα, το γάλα και τον καφέ. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.
 
- 
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
 
- 
Μοιράζουμε το μείγμα σε φλιτζανάκια espresso, τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.
 
- 
Σερβίρουμε.