Κρύα “σούπα-γεμιστά” με φέτα

Από το Νίκο Καραθάνο
 
ΥΛΙΚΑ 
  • 4 τομάτες
  • μισό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • μισό ματσάκι φρέσκο δυόσμο
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ένα κομμάτι φέτα
  • 2 παξιμάδια 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αφήνουμε ολόκληρο το βράδυ να μαριναριστούν. Την επόμενη ημέρα τα περνάμε από το μίξερ και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
 
Η κρύα σούπα είναι έτοιμη και στη μέση του πιάτου προσθέτουμε ένα κομμάτι φέτα και λίγα παξιμάδια.
 
το αφήνουμε ένα βράδυ να μαριναριστεί.
 
Την άλλη μέρα το περνάμε στο μίξερ, αλάτι πιπέρι.
 
Στο κέντρο βάζουμε ένα κομμάτι φέτα και λίγο παξιμάδια.
 
Ο Νίκος Καραθάνος είναι σεφ στο εστιατόριο Hytra