Μπρουσκέτες από λαγάνα με ντομάτα και βασιλικό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 10΄

Χρόνος παρασκευής: 10΄

 

Υλικά

Λαγάνα κομμένη σε φέτες

Ντομάτα φρέσκια κομμένη σε κυβάκια

Βασιλικός ψιλοκομμένος

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

 

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

  2. Αλείφουμε τις φέτες με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο φούρνο για 5΄.

  3. Σε κάθε μπρουσκέτα βάζουμε ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βασιλικό.

  4. Σερβίρουμε.