Λαχματζούν με κιμά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Χρόνος προετοιμασίας: 5΄

Χρόνος παρασκευής: 10΄

 

Υλικά

 

8 αραβικές πίτες

Ρολό από κιμά που έχει περισσέψει

1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη

Φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος (προαιρετικά) 

 

 

 

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ λιώνουμε με το πιρούνι το ρολό που έχει περισσέψει και προσθέτουμε τη καυτερή πιπεριά.

  • Σε ταψί τοποθετούμε τις αραβικές πίτες και τις καλύπτουμε σε όλη την επιφάνεια με το κιμά.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5’ και σερβίρουμε, πασπαλίζοντας προαιρετικά με φρέσκο δυόσμο.