Σάντουιτς με παντζάρια και τυρί κρέμα

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 4-6 άτομα

8 φέτες από παντζάρια λεπτές
1/2 κουταλάκι ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
9 φέτες ψωμί σιταριού
3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση

Ανακατεύετε τα παντζάρια και το ξίδι σε ένα μικρό μπολ και προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Ζεστάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Εν τω μεταξύ, απλώστε το βούτυρο σε 1 πλευρά της κάθε φέτα ψωμί.

Όταν το τηγάνι είναι ζεστό, προσθέστε 1 φέτα ψωμί βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω, βάζετε το 1/2 το τυρί πάνω από το ψωμί, και την κορυφή με τα παντζάρια.

Λιώνουμε το υπόλοιπο τυρί πάνω από πάνω και να κλείσει το σάντουιτς με το άλλο κομμάτι ψωμί, βουτυρωμένη πλευρά προς τα επάνω. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και σερβίρουμε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr